Search

Zoom seminar GM Lan 5 sept 2020

Georganiseerd door ATRA en FETRA de Argentijnse Taekwon-Do organisaties met Florencia Manfesto en Master Marcelo Vatrano. De grootste zoom meeting tot nu toe met 350 deelnemers .

Gm Lan gaf een inkijk in zijn eigen Taekwon-Do historie, hoe hij tegen het sparren aankijkt , het winnen of verliezen van een tegenstander is niet belangrijk wel vechten tegen jezelf en overwinnen . Wat heel leerzaam was hoe hij tegen de Do aankijkt. Dat wij als instructeurs model moeten staan voor onze leerlingen en hun de weg moeten laten zien, deze laten volgen maar wel op hun eigen wijze. . Tuls moeten wij zien als een soort meditatie. Gm Lan is down to Earth, niet eerzuchtig en beschouwd en ieder is als vriend geen vijand, glimlacht tegen iedereen , een open houding, dat siert hem . Daarna werden nog vele vragen beantwoord