Search

Kaderdag 30 aug. 2020 Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Het was eindelijk zo ver dat wij elkaar fysiek weer konden zien sinds de uitbraak van Corona. Aangezien onze vaste locatie op de Ambachtsweg groot genoeg is om 1,5m afstand te houden was het dus geen enkel probleem. Naast de mededelingen, vanaf Sabum Randy bondstrainer tot en met de nationale sportweek stond de rest van de bijeenkomst in: Voorwaarden scheppen om te zorgen dat onze leden naar behoren de Taekwon-Do sport kunnen beoefenen. Mobiele gewrichten, flexibele spieren en stabiele romp zijn hierbij essentieel. De vertaalslag naar oefeningen gerelateerd naar Taekwon-Do stond centraal waarbij onze kaderleden naast theorie ook praktische oefeningen moesten bedenken die dan weer uitgebreid werden besproken. Dit keer dus geen technische Taekwon-Do oefeningen en hoe geef je les maar de basisvoorwaarden van de leden verbeteren. Daarna een groepsfoto Coronaproof met onze eigen ontworpen trainingspakken die iedereen wel heel mooi stond. Wij zijn als club ook heel trots zijn om zo’n groot kader.