Search

Zoom seminar Grandmasters en technische commissie ITF

Vrijdag 31 juli 22.00u was er een historische zoom meeting met de Technische commissie van ITF olv GM Marano en zijn team met alleen Grandmasters van ITF.https://itftkd.sport/members/affiliated-members-4th-to-9th-degree/

In totaal waren er 28 deelnemers waaronder Saseong James van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN. Onze president GM Weiler opende de seminar. Van te voren konden er vragen gestuurd worden en deze werden dan ook stuk voor stuk behandeld evenals de twee laatste tuls, Se Jong en Tong Il waarbij twee masters deze uitvoerden. Master Benzaquen vertaalde alles van het Spaans naar Engels en andersom. Master McPhail gaf uitleg over het on line examen voor 4e dan en hoger.

Al met al een unieke ervaring en veel opgestoken, na middernacht werd de bijeenkomst afgesloten.