Search

ITF Seminar Online Technical Committee

Voor het eerst in de geschiedenis van ITF was er op 25 juni een ITF online seminar van onze organisatie speciaal voor Grand Masters en Masters over de gehele wereld.
MET HET VOLLEDIGE TECHNISCH COMMITTEE
GM Héctor Marano,GM Ung Kim Lan, GMPierre Laquerre, Master Paul McPhail, Master Jurek Jedut alles gecoördineerd door  Master Omar Merodio (vicepresident van Fetra ITF).Naast 14 Grandmasters waren er 86 masters aanwezig en stonden er 80 in de wachtrij. Dat geeft alleen maar aan hoe dit leeft bij onze organisatie. Voor Nederland begon de seminar om 22.00u, voor Argentinië 18.00u, Nieuw Zeeland morgens vroeg en Moskou nog vroeger. Gm James kon ook meedoen, lekker buiten.

De van te voren gestuurde vragen over allerlei onderwerpen, technisch, ontstaan tuls etc werden beantwoord door alle leden van het Technische committee. Hierna werden door verschillende masters tuls gelopen, net zoals op een IIC en daarna gecorrigeerd.  Na middernacht werd dit unieke seminar afgesloten door onze president GM Weiler.