Search

Lessen starten weer buiten

Ondanks dat wij vanaf 29 april mochten starten met de lessen voor de jeugd, heeft elke gemeente zo zijn eigen regelgeving. In Utrecht mogen wij alleen maar op een gemeentelijke buitensportaccommodatie sporten en niet op een schoolplein/voetbalkooi/grasveld die dicht bij de gymzaal ligt. De gemeente is bang dat ze de “groepsvorming” niet kunnen handhaven vandaar graag geconcentreerd . Maar wij als binnensportclub moeten zelf afspraken zien te maken als er überhaupt een buitensprtaccommodatie in de buurt is. Daarbij gaan de jeugdteams van voetbal, korfbal, hockey etc gaan voor ook omdat ze als teamsport ook een te kort hebben aan ruimte. Verder moet ze net ruimte hebben op de trainingsdagen en uren van ons.

Maw het is nog een uitdaging, want op locatie Ambachtsweg en Springweg is er geen buitensportaccommodatie in de buurt en wij moeten juist voorkomen dat er niet teveel heen en weer gereisd met worden??????
Gelukkig kon Sabum Mohamed met Boosabum Nadia wel in Woerden starten, daar heeft de gemeente aangegeven volgens het protocol van NOC*NSF en herkenbaar. Waarbij ze het juist toejuichen dat wij weer gaan bewegen en dat ook niet leden mee mogen doen waarbij ze een actieve rol in gaan spelen.

Graag jullie eigen whatsapp groep in de gaten houden. Zodra er iets verandert zal het doorgegeven worden. Maar wij gaan online door via:
– ITF Ned online https://www.facebook.com/groups/235877304479911/
– onze eigen Zoom trainingen.https://zoom.us/j/8673241895?pwd=bGhlM01SSlJFZHMxN3E1QWdvOFgrQT09 
Meeting ID: 867 324 1895