Als: Sport, Zelfverdediging, Manier van leven, Sociale ontwikkeling. info@itf-taekwondo.nl Tel. 06 54277369

Plaque training ITF Nederland,Team Tul junioren dames, team EK

Afgelopen weekend 1-2 februari was echt een Taekwon-Do weekend.

Op zaterdag heeft ons EK team, Boosabum Chris, Simon, Ana, Fleur en Quinayah naast de conditie test goed getraind met sabum Randy.

Op zondag was er wederom een plaque trainingen ITF Nederland olv het CTO in Olympus te Utrecht. De opkomst was zo goed dat het zaaltje te klein was. Van onze club waren aanwezig, Sabum Moahemd, Mohamed El F , Randy en Saseong James. Het CTO had een mooi afwisselend programma opgesteld. Ludieke warming -up voor geest en lichaam door Sabum Jack, natuurlijk de tuls in groepen zodat elke graad aan zijn trekken kwam. Presentatie van Mariska Janssen, PhD ,3e dan, Wetenschappelijk onderzoeker Radboud UMC over Martial Arts training voor kinderen met motorische beperkingen waarbij geinteresseerden opgeleid kunnen worden voor de doelgroep. Na de pauze een ludiek quiz en aandacht voor Nederlandse terminologie onderdeel van het on line module program wat ontwikkeld door Sahyun Martijn en ook het gebruik van de juiste Koreaanse termen.
De masters en mijn persoon hebben lekker samen kunnen trainen in een ontspannen sfeer, gezellig op de gang. Het EK junioren dames team heeft op zondagmiddag samen hard getraind op het onderdeel team Tul.