Als: Sport, Zelfverdediging, Manier van leven, Sociale ontwikkeling. info@itf-taekwondo.nl Tel. 06 54277369

Brede School Overvecht bijeenkomst

Wij geven als club naast les aan onze 11 reguliere locaties , ook les aan de 12 basisscholen in Overvecht om naast kinderen aan het bewegen te krijgen ook hun talent te ontwikkelen door ze in aanraking te laten komen met allerlei sporten, muziek, circus, media en natuur en techniek. Met als doel ze te laten aansluiten bij de club.

Als club doen wij het al jarenlang, 10 lessen binnenschools en aan dan aansluitend 5 lessen voor diegene die zich verder willen ontwikkelen . Twee keer per jaar wordt er dan een bijeenkomst georganiseerd waarbij de voortgang geƫvalueerd wordt, veranderingen en afspraken kunnen worden gemaakt. Sabum Randy geeft de lessen .