Als: Sport, Zelfverdediging, Manier van leven, Sociale ontwikkeling. info@itf-taekwondo.nl Tel. 06 54277369

Wedstrijdtraining en Team Tul EK junioren dames

Afgelopen zondag 12 jan. was er wederom de maandelijkse training van onze eigen wedstrijdgroep inclusief de EK gangers. Dat ter voorbereiding op de Open Valkenwaardse 19 jan. en Open Dutch 25 jan. Focus bij het onderdeel tuls; op welke wijze kan je gebruik maken van de expertise van je teamleden op je eigen locatie.

Bij het sparren, het bewegen en daarna reageren op je tegenstander. De training werd afgesloten met de conditietest voor de EK gangers:
Boosabum Chris, Simon, Quinayah, Fleur en Ana. Maar natuurlijk deden de andere wedstrijdleden daar aan mee.

De junioren dames Boosabum Fleur en Quinayah moesten samen met Sabum Randy door naar Team Tul training voor het EK in Bratislava.
Doordat elke teamlid (zes) op haar eigen manier een tul loopt moet er samen gekeken worden hoe maken wij er een eenheid van en daarna welk choreografie patroon gaan wij daarbij lopen. Dus zal er nog veel met elkaar getraind moeten worden.