Als: Sport, Zelfverdediging, Manier van leven, Sociale ontwikkeling. info@itf-taekwondo.nl Tel. 06 54277369

Masterexamen Martijn L.

Sabum Martijn L, CTO lid is afgelopen zondag geslaagd voor zijn masterexamen, 7e dan.

Het examen werd afgenomen door GM Frank v B en GM James. Bij elk masterexamen moeten er minstens twee GM ( 9e dan) aanwezig zijn en de Lage landen hebben er dus nu twee. Het mooie van dit examen was dat op zijn eigen verzoek hij naast de examen tuls, zelf Juche wilde lopen. Dat siert hem, aangezien deze tul een van de moeilijkste is. In totaal zes tuls. Matsogi waarbij hij van de hoogste tuls de verdediging technieken in verwerkt had. Ook zijn Hosin sul was verzorgt en de breektesten waren geen enkel probleem. Vooral de sondung bakuro side taerigi. Daarna nog theorie die hij ook goed voorbereid had evenals zijn scriptie over achtergrond van de Tuls omgezet in spellen. Even mooie aanwinst voor onze sport en ITF Nederland Master Martijn L.