Als: Sport, Zelfverdediging, Manier van leven, Sociale ontwikkeling. info@itf-taekwondo.nl Tel. 06 54277369

Plaque training ITF Nederland, Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Onze landelijke organisatie ITF Nederland organiseert een paar keer per jaar een zg plaquetraining . Elke leraar die lesgeeft heeft er éen en de bond organiseert dan ook een zg “bijscholing” tav de nieuwste ontwikkeling tav het lesgeven, training, kennis en kunde. Van onze club waren aanwezig, Sabum Mohamed en Mohamed el F, Randy en Sahyun James.

Deze bijeenkomst was van 9.00u-14.00u en stond in het teken van de verschillende Mindset, verschillende vormen Matsogi, de Ondersteuner I.T.F Taekwon- Do Sportleider en natuurlijk aandacht voor de hogere tuls afhankelijk van de dangraad.

Behalve dat er weer bijgepraat kan worden met de verschillende Masters, Sabums en Boosabums, had de Opleidingscommissie I.T.F. Taekwon-Do Sportleider die ook de NOC*NSF erkende ZITS opleiding verzorgt een mooie trigger tav Mindset en uitleg over hoe je als club meer ondersteuning kan krijgen in de les dmv de OITS. Natuurlijk had de Commissie Techniek & Opleidingen (C.T.O.) de dag goed voorbereid en kwam elke dangraad ook aan de hogere tuls toe.