Search

Taekwon-Do IN NAE DO KWAN :Schittertijd op de Blauwe Aventurijn

Zoals al een aantal jaren eerder, zijn wij gevraagd om bij de Blauwe Aventurijn in Hoograven een workshops te geven voor het onderwerp: Schittertijd.De leerlingen mogen hierbij zelf kiezen wat voor een workshop ze willen gaan doen.

Drie weken lang volgen ze de workshop waarna het eindresultaat gepresenteerd wordt tijdens een afsluiting die in het teken staat van  “Schittertijd’.Ook dit jaar was Taekwon-Do IN NAE DOKWAN gevraagd om mee te werken met Schittertijd.

Boosabum Wouter verzorgde de eerste les, waarna Boosabum Randy de rest van de lessen deed.

De lessen werden gegeven in de hal van de school.In drie weken moest er een kleine demo worden voorbereid en deze werd dan gepresenteerd op de dag van de presentatie op het podium voor alle ouders en de rest van de leerlingen van de school.

De groep liet een leuke demo zien, waarbij de trappen en stoten voorbij kwamen, zelfverdediging, de 7 stappen en natuurlijk de tenets van Taekwon-Do.