16eWim Bakker Toernooi 2018

Afgelopen zondag 28 oktober 2018 werd het Wim bakker Toernooi georganiseerd in Zeewolde door sportschool Hwa Rangdo. Dit was hun 16eeditie en het toernooi was voor de jeugd en de junioren.

Taekwon-Do IN NAE DO KWAN was aanwezig met een aantal jeugdleden van ons wedstrijdteam, te weten: Kayden, Kenya, Fleur, Ilias, Maddox, Silke en Sara.

Het deelnemersaantal was rond de 200 en er werd gewerkt met verliezersrondes zodat de deelnemers ook bij verlies nog een wat partijen konden blijven draaien. Als coaches waren Boosabum Randy en Clyde meegegaan. Onze scheidsrechter was Boosabum Jonathan. Het team werd aangevuld door de trouwe ouders die als supporters de kinderen ondersteunden.

De uitslagen waren als volgt:

Fleur:                       Bij de tuls haalde ze een 1steplaats door in de finale teamgenoot Kayden te verslaan.  Bij het sparren haalde ze een 2eplaats omdat ze even haar scherpte verloor bij haar eerste partij. Bij haar volgende partij maakte ze dit weer goed door met mooie technieken te winnen.

Kayden:                 Bij tuls haalde hij een 2eplaats omdat hij verloor van Fleur, maar bij het sparren maakte hij dit goed door alle tegenstanders te verslaan en dus verdiend een 1e plaats.

Kenya:                    Kenya haalde bij het sparren een 2eplaats. Ze vocht heel erg goed, maar was in de finale iets te afwachtend en verloor de partij.

Silke:                        Silke haalde een verdiende 3eplaats. Nadat ze haar partij had verloren, moest ze in de verliezersrondes heel veel partijen achter elkaar lopen en deze won ze keer op keer.

Maddox:                Maddox haalde met tuls een verdiende 1eplaats door zijn tuls goed en strak te lopen.

Ilias:                         Ilias wist door snel en goed (soms iets te wild) te vechten de 1steplaats te halen bij het sparren. Bij de tuls ging het ook enorm goed en ook hier haalde hij de 1steplaats.

Sara:                        Sara begint haar draai te vinden en dat zag je bij het sparren. Ze was veel te sterk voor haar tegenstanders en won partij na partij. Een verdiende 1steplaats. Bij de tuls wist ze ook nog eens een 3eplaats te bemachtigen

Met een einduitslag van 6x Goud, 3x Zilver en 3x brons, konden we trots naar huis gaan.

En nu op naar de Nederlandse Kampioenschappen aankomend weekend.