Vreedzame wijk 10 jaar

Wij waren uitgenodigd door Stichting Vreedzaam om als gespreksleiders te fungeren op de landelijke bijeenkomst Vreedzame wijk 10 jaar(Boosabum Randy en Sahyun James) Taekwon-Do IN NAE DO KWAN is samen met Phoenix als eerste club in Nederland Vreedzaam opgeleid. Met mooie was dat Ger Roos die ons in 2011 heeft opgeleid ook aan tafel zat. Nu zij er 1000 andere clubs die opgeleid zijn in het gehele land.

De Vreedzame gedachte sluit naadloos aan aan onze Taekwon-do tenets en is dus niet moeilijk om de gedachte ook terug te laten komen in onze lessen. Tijdens de ronde tafel gesprekken konden wij nav een vraag, het een en ander verduidelijken, ervaringen uitwisselen en andere clubs typen tricks geven.

Leo Pauw en Carlolien Verhoeff geven het stokje door aan Denis de Vries en Anemiek van Vliet.

Aan het slot kregen wij op het podium als dank  twee boeken uitgereikt geschreven door Leo: School,ouders en wijk: opvoeden doe je samen en Burgerschapsvorming op naar volwassenheid