Search

ITF Harmony Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Taekwon-Do ITF Harmony 60j +

Wij zijn gestart met een groepje, elke donderdagochtend 10.00u op onze eigen loactie Ambachtsweg 50 (Lage Weide) Utrecht. 

Onze ITF Taekwon-Do heeft als enige wereldorganisatie programma’s ontwikkeld vanaf 3 jaar ( TKD Cool Kids) , Internationale technische seminars (IIC), Internationale scheidsrechters cursus (IUC) voor wedstrijdleden, de Do etc.

nu ook ITF Harmony 60+ . Een programma special voor de ouder wordende mens, waar elk land steeds meer van heeft. Voor deze doelgroep is nu de Taekwon-Do Harmony programma ontwikkeld ism geriatrisch artsen, psychologen. 

Iedereen weet dat als wij ouder worden ook de bewegelijkheid in de gewrichten afneemt en dichtheid in de botten  wat ontzettend van belang is bij het vallen.

Tijdens ITF  Harmony doen wij naast weerbaarheid, veel Taekwon-Do oefeningen waarbij het accent ligt op balans, concentratie,  romp stabiliteit ,coördinatie, krachtontwikkeling en het geheugen.

Het gaat er niet om dat alles krachtig en snel uitgevoerd moet worden zoals bij wedstrijden maar gericht op de totale gezondheid behouden en bevorderen van de ouder wordende mens dmv Taekwon-Do.

Weet je kennissen, familieleden die in de doelgroep passen, neem ze mee en laat ze mee doen.