ClubBattle 30 juni Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Eindelijk was het weer zo ver een eigen ClubBattle van onze 11 locaties. Boosabum Randy heeft de “car”  getrokken en met behulp van ons gehele kader en vrijwilligers het zo ver gekregen dat uiteindelijk 145 kinderen vanaf de jongste TKD Cool Kids tot en met onze Special Heroes  leden met een beperking) gingen strijden om de prijzen. Wij moesten een leeftijdsgrens van -12jaar aanhouden en leden van ons wedstrijdteam mochten helaas niet meedoen, maar waren wel bereid om ons die dag te helpen.

Gestreden werd bij het Non-contact sparring, Hoogte sprong , Tuls en contact sparring. De ouders konden nu hun talenten laten zien als coach.
Opmerkelijk was dat elke ouder positief bezig was als coach en dat geeft heel goed aan wat wij als club willen laten zien en mee willen geven aan de leden. Locatie was op de twee gymzalen op Teun de Jagerdreef waar wij al 20 jaar les geven.

In het begin was het even wennen, voor ouders en leden, want het was voor velen de eerste keer dat ze zo’n evenement meemaakten. Maar daarna had iedereen het naar hun zin.

Vooral toen het ijs werd gebroken doordat alle scheidsrechters en vrijwilligers een tul liepen evenals de spectaculaire demo door leraren en leden van ons wedstrijdteam. De trappen vlogen rond, hosin sul en natuurlijk de breektesten en vliegende technieken.

Naast de ere prijzen , waren er alleen maar winnaars doordat elke deelnemer met een mooie medaille naar huis ging.

Het was een heel geslaagde Club Battle gezien de reacties na het toernooi, whatsapps en e-mails. 

Nu op naar de ons eigen toernooi ITF Battle 7 oktober, sporthal Nieuw Welgelegen.