Search

Baradakamp 11-13 mei Rogla

Barada Camp 2018

Leden van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN waren dit jaar weer afgereisd naar het welbekende trainingskamp van Tomaz Barada en Bianca Barada Tapilatu.

Boosabum Randy ging deze keer met Boosabums Jonathan en Simon en diverse leden van Taekwon-Do en kickboksen van onze club.

Dit jaar sloten er ook leden van twee andere sportscholen bij ons aan, namelijk van Sportschool Tim Kool en van sportschool Koguryo.Het was een gezellige groep en we reden met 2 bussen naar Slovenie toe. De rit duurde maar liefst 14 uur, maar door de onderlinge gezelligheid was dit goed te doen.

Daar aangekomen werden we opgevangen door Bianca Tapilatu en werden de kamers verdeeld.We kwamen om half 1 aan, en om 15u was alweer de eerste training van het programma. Dus het was snel even de spullen uitpakken, wat opfrissen en gelijk in onze Doboks voor de eerste les Taekwon-Do onder leiding van Sahyun Willy, Sabum Stephen en Sahyun Tomaz. Diverse oefeningen werden gedaan en de toon was meteen gezet voor het kamp. De sfeer is geweldig, iedereen pept elkaar op.

Gelijkgestemde mensen allen aan het trainen om beter te worden, maar ook om plezier met elkaar te hebben.Na TKD was het tijd voor K1 training, gevolgd door boksen, kickboksen en MMA om af te sluiten met de tuls.

Hierna stond het diner klaar en konden we heerlijk eten van een uitgebreid lopend buffet.

De volgende dag werd er al om 8.30u gestart met kickboxing pointfighting en K1 training.

Hierna werd er een groepsfoto gemaakt van de 350 deelnemers die aanwezig waren.Tussen deze deelnemers liepen vele toppers van de wereld. De huidige Europese en Wereldkampioenen uit diverse landen en sporten trainden mee. Dus was dit voor velen een geweldige kans om eens met de kampioenen te trainen of te sparren.

De dag werd vervolgd met Boksen, Taekwon-Do, Kickboksen, MMA, Tuls en werd afgesloten met een uur lang sparren.In de tweede zaal werd er getraind bij Bianca. Zij gaf het Bianbox, Aerokickboxing, Flexibility training, Strength & Stretch en Kickboxing voor dames.

Hierna was de tweede dag ten einde en konden we naar het diner. Als afsluiting van de dag werd er een themafeest gegeven met het thema Angels & Devils.

Zondag was alweer de laatste dag en we besloten vroeg naar huis te rijden ivm de verwachtte files.We namen afscheid van Tomaz en Bianca en de andere kennissen die er waren en gingen huiswaarts om uiteindelijk weer om 3.15 in de nacht weer in ons eigen bed te kunnen kruipen.

Al met al was het alweer een heel geslaagd trainingskamp. Iedereen heeft genoten en ieder heeft voor zich dingen kunnen trainen die ze wilden en heel veel nieuwe kennis op gedaan.Op naar volgend jaar wat voor Boosabum Jonathan en Randy alweer de 5ekeer is, dat ze naar het kamp gaan.

Lees ook interview van Boosabum Randy aan ITF Nederland.

http://www.itf-nederland.nl/barada-kamp-2018/