Koningsspelen 2018 Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Afgelopen vrijdag werden er door het land de jaarlijkse koningsspelen gehouden.Taekwon-Do IN NAE DO KWAN wordt elk jaar gevraagd om dan lessen te verzorgen op verschillende basisscholen.

Boosabum Randy was gevraagd voor de Marcusschool in Overvecht. De spelen werden gehouden op de voetbalvelden van Vechtzoom. Het was een zeer warme dag en iedereen had het enorm warm, maar toch bleven de kinderen alle sporten zo goed mogelijk meedoen. In de bloedhete zon mocht Boosabum Randy met 8 grote groepen kinderen aan het werk en kon dus mooi wat bijkleuren in de zon. Ook Sabum Wouter was in Ede de gehele dag buiten bezig met de Schoolsport Olympiade hier maken kinderen kennis met verschillende sporten Sabum Mohamed gaf gelukkig wel binnen les bij de  Twaalffluiter in Vleuterweide.