Taekwon-Do IN NAE DO KWAN geeft workshop Mytylschool Ariane de Ranitz

Onze club was gevraagd om clinics te geven bij Mytylschool Ariane de Ranitz.

Op een mytylschool krijgen leerlingen met een lichamelijke of meervoudige handicap of langdurige ziekte onderwijs en pedagogische begeleiding.

Boosabum Randy was op woensdagochtend naar de school gegaan en mocht daar kennis maken met geweldige kinderen met diverse handicaps.

Sommige zaten in een rolstoel , anderen konden minder goed lopen of hadden een beperking aan hun handen. Nadat ze uitleg kregen over onze tenets, leerden ze diverse stoten en trappen en die werden op hun manier uitgevoerd. Ookal konden ze misschien niet alles , opgeven zat er niet in bij deze stoere leerlingen.

De kinderen in de rolstoelen leerden zelfs de 7-stappen van Taekwon-Do en dat was geweldig om te zien.

Dat is ook de reden waarom de Gemeente Utrecht ons gevraagd heeft om een extra groep TKD Heroes ( leden met een beperking) te starten in Overvecht op donderdag 16.15u gymzaal Teun de Jagerdreef 1a, naast die van vrijdag 16.00u Ambachtsweg 50 Utrecht (Lage Weide).