Search

Prijzenregen voor Taekwon-Do IN NAE DO KWAN Open Zeeuwse 25 maart 2018

Afgelopen zondag werden de Open Zeeuwse kampioenschappen Taekwon-Do gehouden in Middelburg. Dit was alweer de 16e editie van het toernooi en er deden 246 deelnemers mee.Ze kwamen vanuit Nederland en Belgie.

Het toernooi was georganiseerd door Nanne Boonstra van TKD Middelburg in samenwerking met onze eigen Sabum Kiet Tjon-A-Pauw, die als hoofdscheidsrechter van het toernooi fungeerde.

Er werd gestreden in de onderdelen tuls (de stijlfiguren), de special technics (de gesprongen trappen) en het sparren (het gevecht). Dit jaar kwam ook voor het eerst het teamsparren aan bod, waarbij een team van 3 personen tegen elkaar in het gevecht gaan.

Taekwon-Do IN NAE DO KWAN was ook aanwezig met het wedstrijdteam bestaande uit:Kayden Lingers, Kenya Lingers, Fleur Faasen,Lucas Slager, Ilias Karatzia, Maddox van Santen, Silke Heus, Ana Hemmer, Damian Brouwer, Christopher Lau, Roche Woen-Tjoen-Soen, Jonathan Lukkien en Simon Hekkers.

De laatste twee heren zijn ook geslecteerd voor het Nederlandse Selectie Team dat over twee weken naar Maribor (Slovenie) zal gaan om daar hopelijk de Europese titel in de wacht te slepen.

Bijgestaan door de coaches Randy Brouwer, Mohamed Ait Benali, Sylvester Pantouw en Wouter Meijer, wist het team maar liefst 19 prijzen in totaal binnen te halen, waarvan 5 x goud, 11 x zilver en 3x brons.

De coaches mogen weer trots zijn en dank gaat uit naar scheidsrechter Rob Hekkers die hielp de wedstrijden in goede banen te leiden en de ouders van de leden die de nodige steun en aanmoediging hebben verzorgd.

[Not a valid template]