Search

Instructeurs weekend en ALV ITF Nederland 17 maart

Elke jaar organiseert onze landelijke bond ITF Nederland een heel weekend voor alle instructeurs van onze bond. Van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN waren Sabum Wouter( ook secretaris) Mohamed, Mohamed el F. Boosabum Randy , Avita , Ashin en Sahyun James aanwezig. Als ex voorzitter weet Sahyun James dat er heel veel werk en voorbereiding aan te pas komt en helemaal de jaarrekening en begroting door Malaika.

[Not a valid template]

Zaterdag stond in het teken van informatie delen, over Mentale training . Welke tools kunnen wij als leraren gebruiken en de stappen die wij moeten ondernemen. Steeds meer komen coaches en topsporters erachter dat op dit gebied er veel wint kan worden behaald naast het fysieke training, techniek en tactiek tijdens de lessen. De bond is steeds bezig om de scholen meet faciliteiten aan te bieden en nu ook met het ledensysteem E captain die gekoppeld zal worden aan het eigen landelijke systeem zodat er wederzijds gegevens gewisseld kunnen worden en er dus ook geen schriftelijke machtiging meer nodig zal zijn en alle gup en dan graden en certificaten nationaal en internationaal bijgehouden kunnen worden.

Wij Taekwon-Doins willen altijd bewegen en dus waren er een gezellige team onderdelen. Katapult schieten, geblindeerd samen ballen en hoog bouwen.

Zondag stond in het teken van de verschillende commissies die lieten zien wat hun werk inhield, verleden en toekomst Gelukkig zijn wij als bond constant bezig om te professionaliseren en staan wij niet stil en zijn er veel leden die zich willen inzetten.Zoals Spordata, het elektronische systeem bij wedstrijden, sponsor en productie commissie, NOC *NSF erkende leraren opleiding.

Natuurlijk was er ook tijd gereserveerd om samen te trainen en ook via een smartphone spel tegen elkaar te strijden en te lachen en van elkaar te genieten.

Er werden ook drie awards uitgedeeld en onze Sabum Kiet (locatie Nieuwegein) ontving de eerste Life achievment award , voor zijn tientalen jaren inzet in commissies. Marko van de Braak, vrijwilliger van het jaar , die veel werk verricht bij het online systeem ITF, dangraden aanvragen en de Sportprijs ging naar Nina Meppeler die alles gewonnen heeft WK’s,EK’s en WAKO 

Na een warme lunch was het tijd voor de jaarlijkse ALV waarbij de opkomst perfect was de leden kritisch ,opbouwend en toch waste ook heel gezellig.

Dank aan het bestuur die alles geregeld heeft samen met alle commissie leden en vrijwiligers.