Martial Arts dag 2018 Utrecht

 
Taekwon-Do IN NAE DO KWAN bij Martial Arts dag Utrecht 2018
 
Op zaterdag 3 februari  was er weer een Martial Arts dag gepland ism met VSU was deze dag georganiseerd en gepromoot via Facebook https://www.facebook.com/MartialArtsFestivalUtrecht/Dit jaar in de voor ons bekende Sporthal Nieuw Welgelegen, waar ook onze eigen ITF Battle altijd plaatsvindt ( 7 okt 2018).

 
Het was een mooie dag om iedereen gratis kennis te laten maken met Martial Arts sporten. Er waren wel 16 verschillende vechtsporten aanwezig vanaf Kendo, Kickboksen, Kung Fu, Aikido, Krav Maga, Pentak Silat, Zwaardvechten tot en met onze sport Taekwon-Do.
 
De Martial Dag werd geopend door de wethouder van Sport Dhr. Paules Jansen gevolgd door een gezamenlijke warming-up 

Boosabums Jurg, Jonathan en Ikrame hebben samen een les/workshop gegeven en vooral de leden van hun eigen locatie Maria v Reedestraat waren goed vertegenwoordigd.