Search

ITF Battle

img_0001

Taekwon-Do IN NAE DO KWAN succesvol op eigen toernooi “ITF Battle”

Elk jaar organiseren wij een internationaal toernooi; de ITF Battle nu met 325 deelnemers uit Engeland, België, Duitsland en alle toppers van de verschillende ITF organisaties in Nederland. De ITF Battle was een mooie voorbereiding op de World Cup ( 13-16 okt) in Boedapest. Natuurlijk komt er het een en ander bij kijken qua organisatie, op- en afbouw van de zaal, de catering, dranghekken en matten regelen tot en met de scheidsrechters schema’s. Gelukkig zijn er genoeg kaderleden en  vrijwilligers die ons willen helpen.

ITF Battle maakt deel uit van de Master series van ITF Nederland waardoor wij zeker weten dat er scheidsrechters aanwezig zullen zijn van de bond en dit jaar zelfs een supervisor Sabum Emile Kloor van de WSC die waar nodig kon aansturen en begeleiden.

Onze befaamde loterij was wederom een succes doordat Elite Fighters/Mighty Fist veel spullen beschikbaar had gesteld naast de tul posters van Taekwon-Do Academie Gelderland.

Onze club heeft een unieke nieuwe sponsor Thuishulp Zorgzaam, die ons van nieuwe trainingspakken zal voorzien aankomend jaar. Wat niet iedereen weet is dat, mocht men thuishulp nodig hebben dat er zelf kan worden gekozen voor welke instantie.

Natuurlijk was ons eigen westrijdteam , die elke maand extra traind aanwezig, aangevuld met een aantal deelnemers van onze verschillende locaties, wat het totaal bracht op 24 deelnemers van onze club.

Allen hebben hun beste beentje voor gezet. Een aantal boekten mooie resultaten en voor degene die deze keer niet in de prijzen zijn gevallen was dit weer een goede leerervaring.

Mooie resultaten waren er voor Boosabum Roche, Chris en Simon die zich ook hebben opgegeven om mee te dingen voor een plek in het Nederlands Team van ITF Nederland voor de EK volgend jaar in Sofia.

Zie ook onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/InNaeDoKwan

Hier staan alle uitslagen: 2016-itf-battle-uitslagen-2016 , meer fotos volgen nog in het foto album op onze website.

De uitslagen van de ITF Battle zijn als volgt:

Fleur 3e plaats tuls

Kayden 3e plaats tuls

Miyo 3e plaats tuls en 3e plaats sparren

Chris 2e plaats tuls en 3e plaats sparren

Simon 3e plaats tuls en 1e plaats sparren

Roche 1e plaats tuls en 3e plaats sparren

Genoa 3e plaats sparren

Phillip 3e plaats sparren

Bobby 2e plaats sparren en 3e plaats tuls

Kishan 3e plaats sparren en 2e plaats tuls

Bob 3e plaats sparren

Dany 2e plaats tuls