Search

11 ZALEN FIETSTOCHT

Afgelopen zaterdag 16 juni heeft Taekwon-Do IN NAE DO KWAN belangeloos deelgenomen aan de door stichting DOENJA georganiseerde 11-zalen fietstocht. Dit was een fietstocht van 22 kilometer, waarbij verschillende locaties/sportzalen over de gemeente Utrecht werden aangedaan.

Zo konden ouders en kinderen op een ludieke wijze kennis maken met de activiteiten die wekelijks in hun wijk of regio plaatsvinden.

Gedurende de tocht waren er verschillende activiteiten in elke van de 11 deelnemende panden of zalen, waar de bezoekers dan even konden bijkomen en informatie krijgen wat er op die bewuste locatie door de weeks aan activiteiten of sport te doen is.

Van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN waren Boosabum Jamil en Bareld aanwezig op de locatie in het Zand. Hier hebben ze IN NAE DO KWAN gepromoot aan de bezoekers die langskwamen.