Search

Jeugddag IN NAE DO KWAN

Op 2 juni vond weer de jaarlijkse Jeugddag van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN plaats voor alle locaties vanaf Breukelen tot en met Nieuwegein.
Een dag voor de Holland Cup en een goede gelegenheid om nog eens extra te trainen.
Het was een prachtige dag, 20 grd, een lekker zonnetje en een nieuwe omgeving “het  Doornse Gat”

De jeugdleden werden gebracht en gehaald door hun ouders en hadden een te gekke dag met Taekwon-Do en natuurlijk veel spelletjes want fun is heel belangrijk. Onze gehele kader was aanwezig: Sahyun James, Sabum Mohamed, Boosabums Hans, Liesbeth, Randy, Bareld, Jamil, Sylvester, Soukiana en Kim.

De dag begon met een binnenkomer zoals de meeste kinderen gewend zijn bij de Vreedzame school, een ballonengevecht. Hierna gingen de groepjes olv een leraar de omgeving verkennen dmv een fotospeurtocht. Voor sommige (Boo)Sabums was dat ook al een hele opgave 😉

Taekwon-Do kwam natuurlijk aanbod en wel alle vijf onderdelen: tuls-sparring-speciale technieken-en pre arranged sparring. Ieder op zijn eigen niveau.

Hierna was het spelletjes gedeelte, zoals; voetbal, hindernisbaan, knoop maken, blinddoekje, skilatten en de nieuwe hit waterschieten door Boosabum Bareld. Als afsluiting de steile zandberg met veel conditie, Taekown-Do en zandhappen.

Het was een heel gezellige Jeugddag met veel Taekwon-Do, spelletjes en FUN!