Search

Sponsoring

Taekwon-Do IN NAE DO KWAN steunt goed doel.

Elke Taekwon-Doin moet iets betekenen voor anderen,

naast de stichting in Marokko steunen wij als club eenmalig een auto team die meedoen met een rally. Geregeld via Sabum Kiet.

Het evenement is in 2004 opgericht door de Hongaar Andrew Szabo nadat hij er achter kwam dat Parijs-Dakar net te hoog voor hem gegrepen was. Hedentendage is het de grootste amateur-rally ter wereld, waarbij onderweg goede doelen worden verricht. In 2011 werd er in totaal voor 800.000 euro aan goederen afgeleverd in Afrika.

Om hieraan bij te dragen zullen ze de auto waarin ze naar Bissau rijden doneren aan het plaatselijke ziekenhuis. Onderweg zullen ze tevens de mensen zoveel mogelijk kleding, goederen en voedsel geven.

http://www.elipslifeteam.com/