Search

Stripes training


Stripes 4e dan International instructeur training 27 November en Banenmarkt ITF Nederland.

Op deze training waren Sabum Mohamed, Sahyun James en Wouter aanwezig.

Tijdens het ochtend gedeelte hebben wij samen met het CTO gesproken over het doel van de training en welke wensen wij hebben. Sahyun James was verder gevraagd om een stukje over de Do te presenteren aangezien hij ook de workshops gevolgd had tijdens de Conventie te Benidorm. Na de tenets en Taekwon-Do eed was het tijd voor een stukje praktijk over de tenet; onbedwingbare geest die wat ongrijpbaarder is dan de anderen.
Tijdens het middag deel werd er in groepjes aan de verschillende tuls gewerkt.

Hierna stond de banenmarkt gepland waarbij geïnteresseerden, geïnformeerd werden over de verschillende vacatures binnen ITF Nederland. Het was van te voren al een succes aangezien er al 6 aanmeldingen binnen waren voor het bestuur en verschillende commissie c.q. werkzaamheden. Dit gebeurde in een ontspannen sfeer onder het genot van een hapje en drankje.

Ook werd er afscheid genomen van onze secretaris Sabum Martin Schellens, door zijn nauwgezetheid en regelgeving is ITF Nederland o.a.  een financieel gezonde organisatie geworden. Van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN ontving hij een mooie lijst met het ITF logo erin verwerkt, Sabum Mohamed had voor dit cadeau gezorgd. Ook Sahyun James werd in het zonnetje gezet met een bloemetje en een cadeaubon. Hierna was de dag voor Sahyun James nog niet voorbij hij moest nog even vergaderen met het Interim bestuur.