Search

Promat Day

Promat day 6 november en uitreiking Promat Leaque 2011

In sporthal de Dreef in Overvecht vond de allerlaatste activiteit van Promat plaats.
Promat is gestart in 2004 met als doel om ITF Taekwon-Do wedstrijden

te organiseren binnen Nederland en daarbuiten, waarbij iedereen er aan mee kon doen ongeacht bond. Daarnaast om een standaard neer te zetten mbt organisatie; vanaf het gebruik van eenduidige regelgeving, wedstrijdmatten, dranghekken tot en met het WOC gebeuren en ook zodat er per jaar een ranglijst wordt bijgehouden wie de meeste wedstrijden wint in een klasse.

Al met al is het doel ruimschoots bereikt, waarbij organisatoren nu aangeven; wij kunnen het zelf, er wordt alleen niet altijd stil gestaan bij het feit dat men dankzij Promat nu zo ver gekomen is.
Sahyun James, Sahyun Willy en Henny van Zon hebben daarom gezamelijk besloten om te stoppen met Promat, maar natuurlijk blijven de toernooien doorgaan maar zal er geen Promat Leaque meer bijgehouden worden.

Op de Promat Day stond naast het uitreiken van de bekers, workshops op het programma tuls en sparring onderverdeeld in jeugd-junioren en senioren. Iedereen kon hier gratis aan meedoen. Boosabum Randy en Michael v Soestbergen waren ook van de partij. De dag werd gestart met een dynamische demo van Carvalho sports.

Sabum Ron van de Lee en Emile Kloor namen het onderdeel tuls voor hun rekening en Euclides Carvalho en Mishel Petrovic het sparren. Het is goed om af en toe onder andere trainers te trainen aangezien elke leraar anders les geeft en andere accenten aangeeft.
Voor Taekwon-Do IN NAE DO KWAN waren dit jaar als eerste geëindigd Junior Achmed Kichouchi -52 kg en Jeugdlid Jeffery v Soestbergen klasse +170 cm , Bryan de Jong Tuls gele band. Zij mochten de mooie beker naar huis nemen.
Klik hier voor alle foto’s