Search

Positief Coachen


Theater voorstelling Positief Coachen.

Ons kader was op vrijdag 28 oktober uitgenodigd door Atletiek vereniging Phoenix uit Overvecht om een theater voorstelling “positief coachen” bij te wonen. Atletiek vereniging Phoenix is na Taekwon-Do IN NAE DO KWAN ook opgeleid in het Vreedzame Wijk project.

Positief Coachen is een programma voor sportcoaches en trainers om (jeugd)spelers effectief te begeleiden. Het programma is wetenschappelijk onderbouwt, gestoeld op praktijk ervaringen van topcoaches en gegoten in een aantrekkelijke vorm.

Op een aantrekkelijke, herkenbare en interactieve manier werd uit de doeken gedaan hoe er eigenlijk gecoacht wordt binnen de sport; Taekwon-Do sport, en hoe het ook anders kan. De sleutel woorden zijn plezier en zelfvertrouwen en het niet hebben over alleen maar winnen.
Het was een leerzame avond waar veel coaches binnen onze mooie Taekwon-Do sport wel veel aan zullen hebben. Voor een impressie: http://www.youtube.com/user/PositiefCoachen