Search

Trainingspakken


Taekwon-Do IN NAE DO KWAN heeft eigen ontwerp trainingspak, sporttas en stootkussen

Wij hebben eindelijk, na jaren van zoekwerk, een leverancier gevonden die trainingspakken, sporttassen en stootkussens voor ons wil fabriceren; alles inclusief IN NAE DO KWAN opdruk.

Het was een hele bevalling maar nu hebben wij een kwalitatief goed trainingspak die ook nog na besteld kan worden. Het materiaal is climat cool, dus volledig ademend; alle zakken met ritsen; ruim van snit en een reflecterende streep op de achterkant van de broekspijp. Natuurlijk in onze kleuren: rood jasje, zwarte broek Voor de leraren hebben wij voor een volledig zwart pak gekozen.

Momenteel hebben wij een zending van 40 stuks op voorraad, in verschillende maten. Maw wees er snel bij de volgende levering duurt minimaal 6 weken, aangezien ze per stuk voor ons gemaakt worden.
Natuurlijk hoort hierbij ook een mooie ruime Taekwon-Do INDK tas met 4 opdrukken en om ook thuis je technieken te oefenen op je eigen stootkussen, hebben wij nu ook stootkussens met ons INDK logo erop.

Momenteel hebben wij een mooie aanbieding, vraag je leraar naar onze actieprijzen.