Search

Sportexpierence

Spectaculaire DEMO Taekwon-Do IN NAE DO KWAN in het Griftpark 18 sept 2011

Tijdens een van de laatste sportexpierence in de stad Utrecht heeft Taekwon-Do IN NAE DO KWAN onder leiding van Boosabum Randy en Sabum Mohamed een geweldige demonstratie gegeven op de skatebaan in het Griftpark.


Sportexpierence is een manier om de bewoners kennis te laten maken met allerlei beweegactiviteiten, vanaf dans, cultuur tot en met sport. Taekwon-Do IN NAE DO KWAN was hierbij ook uitgenodigd. Boosabum Randy heeft een hele mooie demo samengesteld met medewerking van de volgende leden: Marc-Antoine- Damian Lau – Christopher Lau – Xena van Kommer- Rani van Delden – Fay Smit- Jorrick Busker- Steven Baks – Sylvester Pantouw – Samira Markai – Anne Steenhuizen.
De demo vond plaats onder muzikale begeleiding van een zelf samengestelde CD en alles werd van commentaar voorzien door Sahyun James.
De onderdelen waren, tuls gezamenlijk en in groepjes, kussentraining van makkelijk naar moeilijk, gesprongen technieken, sparring en natuurlijk breektesten.

Het toegestroomde publiek heeft genoten van de demo gezien de reacties daarna.