Search

Eerste ITF conventie


Eerste ITF Wereld Conventie, 7-12 September te Benidorm.

Op 6 september jl vertrokken Sahyun James en Boosabum Liesbeth naar het warme Benidorm om daar de allereerste conventie van onze ITF wereld bond Taekwon-Do te volgen.

De conventie werd geleid door Grand Master Tratjenberg, onze huidige president. Ook Wouter Meijer (van locatie Nieuwegein) was van de partij.

Zoals overal ter wereld zijn er constant veranderingen en komen er nieuwe inzichten, zo ook in Taekwon-Do; in organisatiestructuur, in het bewegen, het lesgeven en de technische uitvoering. De conventie is bedoelt om de professionalisering van Taekwon-Do en ITF-Taekwon-Do als product te ondersteunen en naar een hoger niveau te tillen. Onze wereld bond is hierin uniek gezien de aangeboden workshops en de Internationale Instructors Courses.
Het is een democratisch organisatie met vele commissies, waar gedreven Taekwondoins veel vrije tijd in steken. Het belangrijkste wat de founder; Generaal Choi Hong Hi ons heeft willen meegeven liep als een rode draad door de conventie: