Search

EHBO Taekwon-Do INDK


Professionalisering Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Op maandag 4 juli hebben wij (Esmeralda, Henk en Marco van locatie Vleuterweide) ons EHBO-diploma gehaald. Esmeralda en Henk hebben dit gedaan ter voorbereiding op hun 1e dan

en Marco zou dit nog doen nadat hij vorig jaar zijn 1e dan heeft behaald. Maar van Sahyun James heeft hij toen uitstel gekregen, omdat er maar weinig praktijklessen werden aangeboden in combinatie met e-learning voor de theorie.

In de maanden april en mei heeft ieder van ons op eigen tempo de theorie gevolgd via een e-learning module. Dat is een digitale leeromgeving via internet, waar je het theoriegedeelte van de EHBO-opleiding volgt. In je eigen tempo en wanneer je dat zelf goed uitkomt. Op hoofdlijnen leer je hoe te handelen indien er stoornissen in de ademhaling, bewustzijn en bloedsomloop optreden. En ook wat je moet doen bij plaatselijk letsel zoals wonden, kneuzingen en verstuikingen.

Vanaf begin juni hebben we vervolgens op 3 avonden praktijklessen gevolgd bij VM Trainingen in Woerden, onder zeer enthousiaste leiding van Adrie van Meurs.