Search

Tigerdag 2011

TKD Tiger dag van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN was een groot succes.

Op 4 juni hebben we voor onze TKD Tigers een Tiger Dag gehouden; het was een groot succes.

Zeker 80 kleine Tijgertjes met hun broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes waren van de partij.
Van Hoograven tot Breukelen, alle 7 locaties waren vertegenwoordigd.

Sinds onze introductie van TKD Tigers in Nederland zijn wij enorm gegroeid, Taekwon-Do IN NAE DO KWAN is als eerste begonnen met dit unieke programma en inmiddels hebben wij maar liefst 8 TKD Tiger docenten die lesgeven op onze locaties en ook op scholen.

We hadden weer een leuk Tijger springkussen dit keer met een echte glijbaan eraanvast,  er werd geschminkt en er waren vele spelletjes te doen verdeeld over twee zalen en op verschillende velden.
De kinderen werden in 6 verschillende groepen verdeeld waarbij elke keer gerouleerd werd zodat de spanning en concentratie bleef. Er werden bekende en nieuwe spelletjes gespeeld zoals het surfspel en het dinosauruscircuit. Maar ook thema’s als vreemden en voeding kwamen aan bod.
Timmie de Tiger was natuurlijk ook weer van de partij.

Alle kinderen wilde graag als een Tijger geschminkt worden en dus hadden de dames Francis, Gerda en Boosbaum Liesbeth hun handen vol aan het schminken. Ook de ouders vonden het prachtig en stuurden ook nog andere kinderen naar hen toe.

Met hulp van TKD Tigers instructeurs , Mohamed, Jimi, Ihsane, Bareld, Friso en Randy verliep de dag vlekkeloos.  Natuurlijk ook dankzij de hulp van Tarik, Achmed, jeffery en Maichel.

De pas geopereerde Jamil had deze dag georganiseerd als opdracht voor zijn opleiding Sport en Bewegen. Zijn docent was onder de indruk van het enthousiasme, de organisatie, de energie en de maatschappelijke betekenis van onze TKD Tigers.

De reacties na afloop waren erg positief met veel complimenten van de ouders voor de organisatie. Men was verbaasd dat wij zoveel kinderen tegelijkertijd konden amuseren en ook nog van zo’n jonge leeftijd. Natuurlijk waren er nieuwe inschrijvingen en hebben verschillende ouders informatie meegenomen.

Wij bedanken alle TKD instructeurs van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN, en een ieder die deze dag geholpen heeft en niet te vergeten de ouders.