Search

ALV ITF-Nederland


Zondag 5 juni 2011 vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van ITF Nederland plaats.
Het was een plezierige vergadering

met een uitstekende sfeer. De vergadering werd geleid door Sahyun James; voorzitter van de bond, bijgestaan door het bestuurslid Martin Schellens (secretaris en penningmeester). Helaas is Rianne Don als bestuurslid wegens prive omstandigheden afgetreden.
Tot onze spijt heeft Martin Schellens te kennen gegeven per 1 december zijn functie neer te leggen. Zijn functie vereist een professionele objectieve houding en discipline in het navolgen van de regels, een functie die Martin op het lijf geschreven is. Helaas kan niet iedereen hier mee omgaan en is hij teleurgesteld in het voortdurende kritiek op zijn functioneren. Martin was de drijvende kracht achter onze bond, qua secretariaat, kennis en kunde. Mede dankzij zijn inzet is ITF-Nederland een zeer gezonde organisatie, waar wij nu de vruchten van mogen plukken.