Search

Jeugddag 2011

 

Op 21 mei 2011 vond weer de jaarlijkse Jeugddag van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN plaats.
Het was een prachtige dag, 24 grd, een lekker zonnetje en een mooie omgeving;

het Henschotermeer in Maarn. 60 jeugdleden werden gebracht en gehaald door hun ouders en hadden een te gekke dag met Taekwon-Do en natuurlijk veel spelletjes want fun is heel belangrijk.
Onze gehele kader was aanwezig: Sahyun James, Sabum Mohamed, Boosabums Hans, Liesbeth, Randy, Jimi, Jamil, Sylvester, Steven, Galinka en Esmeralda.

De dag begon met een binnenkomer zoals de meeste kinderen gewend zijn bij de Vreedzame school, met ja/nee vragen over Taekwon-Do. Hierna gingen de groepjes olv een leraar de omgeving verkennen om het verdwalen te voorkomen.

Taekwon-Do kwam natuurlijk aanbod en wel alle vijf onderdelen: tuls-sparring-speciale technieken-breektesten en pre arranged sparring. Ieder op zijn eigen niveau. Kussentraining was de afsluiting hiervan.

Hierna was het spelletjes gedeelte, zoals; het bal en hoepel spel, hindernisbaan, zaklopen, hockey en de nieuwe hit waterschieten. Als afsluiting natuurlijk het strand en water deel waarbij de jeugdleden bijna niet te houden is aangezien ze zo graag het water in willen. Alleen onder strenge begeleiding en in het bezit van in ieder geval een AB zwemdiplima werd er in twee tallen gezwommen naar de overkant.

Als afscheid kreeg een ieder een waterpistool om straks in de vakantie goed te kunnen oefenen.
Het was een heel gezellige Jeugddag met veel Taekwon-Do, spelletjes en FUN.