Search

Club Battle 2011

Taekwon-Do IN NAE DO KWAN Club-Battle 2011
Donderdag 14 April was het eindelijk zo ver, de Club-Battle van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN. Na 5 jaar geen club toernooi meer gehad te hebben

was het de hoogste tijd de traditie in ere te herstellen.

Dit keer heeft Sahyun James de regie uit handen gegeven en werd het toernooi door het Oeshteam georganiseerd. Oesh is een project van Tijd voor Vechtsport, waarbij jeugdleden initiatief nemen tot het organiseren van evenementen.

Met maar liefst ruim 80 deelnemers verdeeld in 12 flinke poules was de Club-Battle een groot succes.
De deelnemers vertegenwoordigden alle locaties van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN, Overvecht, Hoograven, Vleuterweide, Terwijde, Maarssen en Tuinwijk. Alleen Breukelen was nog niet van de partij, deze locatie is nog maar net geopend.

Er waren drie onderdelen, namelijk Special technics (gesprongen trap), Tuls en Sparren. Bij elk onderdeel strijde de deelnemers in hun eigen lengte klasse of graduatie en konden er steeds mooie bekers gewonnen worden door de beste drie. Daarnaast was er voor diegenen die het beste gepresteerd hadden over het hele toernooi ook nog een over all champion beker te halen. En voor de sportiefste deelnemer was er ook een prijs, omdat wij niet alleen kijken naar de behaalde resultaten maar ook naar het toepassen van de “Do” (zie de uitslagenlijst hier)

Naast het grote deelnemers aantal waren er ook veel vrijwilligers en scheidsrechters die het toernooi mogelijk gemaakt hebben.
Ik denk dat de Club-Battle weer terug op de kaart is gezet en weer een jaarlijkse traditie mag worden.

Alle deelnemers, Scheidsrechters en vrijwilligers bedankt!

Taekwon!

Boosabum Jimi

er zijn geen afbeeldingen gevonden