Search

Tigercursus level 2

TKD Tigers cursus Level 2 bij Taekwon-Do IN NAE DO KWAN
Op zaterdag 9 april vond in de eigen dojang van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN de 3e TKD Tiger opleiding plaats georganiseerd door Sahyun James. TKD Tigers is een opleiding gericht op de allerkleinste 3-5 jaar, waarbij levensvaardigheden zoals, omgaan met Vreemden, Pesten, Brand, Verkeer en Water behandelt worden. Verder leren de kinderen spelenderwijs samenwerken en belangrijke dingen over Gezondheid en Fitness.
Natuurlijk ontbreken de aanvals- en verdedigingstechnieken van Taekwon-Do ook niet.

TKD Tigers is een gedegen programma waarbij alle lessen uitgeschreven zijn dit t.o.v. de gewone Taekwon-Do lessen. Verder wordt er gewerkt met een leerling-boekje waarbij de interactie tussen club/school en leerling gewaarborgd is. Met meer dan 100 Tigers binnen onze eigen club is het programma echt een hit en dus een aanrader. TKD Tigers wordt momenteel ook gegeven op basisscholen (groep 1-2) en BSO’s.
Sahyun James & Boosabum Liesbeth zijn een van eersten die in Nederland als verantwoordelijke het TKD Tigers programma hebben geïntroduceerd en dit was dan ook alweer de derde opleiding. De welbekende Phillip Lear verzorgde de cursus met veel enthousiasme en energie. Alle kandidaten hadden veel plezier en er werd zowel theoretisch als praktisch hard gewerkt. Iedereen ontving ook dan ook als eersten in Nederland het felbegeerde TKD Tiger speldje.
Voor meer informatie over de volgende opleiding in mei 2011 en/of de inhoud: info@itftaekwondo.nl
tel 06-54277369