Search

New Zealand 2011 (3)


Na een lange terugreis (wel 43 uur) zijn Sahyun James en Boosabum Liesbeth weer terug in Nederland.
Na de Wereld Kampioenschappen zijn wij dezelfde avond nog met het vliegtuig vertrokken naar Auckland, waar wij 2 dagen verbleven om de stad te bekijken.

Vervolgens hebben wij een camper gehuurd en zijn van het noorden van het Noord Eiland vertrokken om langzamerhand terug te reizen naar Wellington waar ons Nieuw Zeeland avontuur begonnen is. Onderweg hebben wij veel moois gezien, onder andere een wilde kudde paarden en een zeeleeuwen kolonie. Nieuw Zeeland is een zeer mooi land waar de mensen vriendelijk en relaxd zijn. Het leek of wij onderweg door verschillende landen reden; zoals de Schotse Hooglanden, Zwitserland, Frankrijk en soms de weilanden en vlaktes van ons Nederland. Het heeft ons nieuwsgierig gemaakt naar het Zuid Eiland……
Klik hier voor alle foto’s