Search

WK New Zealand 2011

Wereldkampioenschappen Taekwon-Do in Wellington New Zealand 9-13 maart 2011

Sahyun James en Boosabum Liesbeth vertrokken 6 maart vol goede moed naar de andere kant van de wereld. Amsterdam-Frankfurt-Singapore-Sydney en toen uiteindelijk in Wellington aankomst op dinsdag 8 maart. Verder kun je eigenlijk niet reizen.


Om 14.15 landen en om 15.30 begon al de scheidsrechter meeting maw aclimatiseren was er niet bij.
Wat je allemaal over moet hebben voor je sport.

Er waren 45 landen aanwezig met 500 deelnemers. ITF Nederland was ook vertegenwoordigd met een kleine delegatie gezien de finacieen en natuurlijk de afstand. Sahyun James, Sabum Martin en Sabum Harry vertegenwoordigden de Nederlandse scheidsrechters, Sahyun Coos is verantwoordelijk voor de wedstrijdorganisatie.
Op vrijdagochtend was de opening waarbij de Haka dans natuurlijk niet kon ontbreken. Alles is heel goed georganiseerd, bijvoorbeeld dmv. een streepjescode op de ID card worden alle gegevens direct afgelezen en ingevoerd in de computer.