Search

EHBO bijscholing kader


Bijscholing Kader Taekwon-Do IN NAE DO KWAN en Fysiotherapie Fysio-Fit Utrecht

Wij scholen ons kader constant bij, niet alleen over Taekwon-Do en TKD Tigers maar ook de nieuwste manieren van het lesgeven en de theoretische achtergronden achtergronden hiervan.


De meeste leden zien hier weinig van aangezien dit allemaal buiten de lessen om gebeurt. Wij vinden het als Taekwon-Do IN NAE DO KWAN en Fysio-Fit Utrecht belangrijk dat een Oranje Rode kruis EHBO diploma de basis is.
Iedere twee jaar moet deze verlengd worden om de geldigheid niet te verliezen. Vandaar dat zaterdag 19 februari hard werd geoefend op onze eigen nieuwe locatie op de Zonnebaan. Samen met de werknemers van de fysiotherapie praktijk van Boosabum Liesbeth (www.fysiofit-utrecht.nl)

Met in totaal 10 personen werd er geoefend: theorie vragen, verbandmiddelen, de verschillende grepen zoals: de stabiele zijligging, de rautekgreep en de heimlichgreep en natuurlijk de nieuwste inzichten op gebied van reanimatie en AED. Doordat de EHBO vereniging met zelfs drie personen aanwezig was kon heel effici