Search

Examens IN NAE DO KWAN

In de week van 14 dec 2010 vonden de examens voor de jeugd en de volwassenen, op twee locaties plaats; Overvecht en Vleuterweide.


Het examen bestaat naast de theorie uit: praktijk, techniek, tuls, matsogi, hosin sul en bij de volwassenen breektesten (gyok pa). Natuurlijk is een examen een moment opname dus wordt er door de Sabums ook gekeken hoe men in de les overkomt, qua inzet, discipline, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en de Do.

Tijdens het examen worden er ook vragen gesteld om te controleren of de uitgevoerde techniek wel de juiste is. Ook moeten de hogere banders kunnen laten zien dat ze dmv hun aanwijzingen/correcties anderen hun technieken kunnen laten verbeteren.
met dank aan alle examinatoren:
Sahyun James ,Sabum Mohamed, Boosabum Liesbeth, Randy – Jami – Jimi – Ikrame – Ard en Ihsane.

Klik hier voor alle foto’s van 14 december 2010
Klik hier voor alle foto’s van 16 december 2010