Search

Oesh Team IN NAE DO KWAN

Taekwon-Do IN NAE DO KWAN heeft als onderdeel van Tijd voor Vechtsport een Oesh team opgericht.

Naast de opleidingen die gevolgd zijn en het behaalde Fight Right Keurmerk (zie: http://www.tijdvoorvechtsport.nl/fight_right_keurmerk/verenigingen) is er nu ook het Oesh project wat zich richt op jeugdparticipatie binnen de club. Hierdoor krijgen jeugdleden van de club de gelegenheid meer betrokken te raken en meer verantwoordelijkheid te krijgen.

Het team bestaat uit Daniel v Deutekom, Joey Castro, Antonio Jovanovic, Irene Becx, Yannick Benchraka en Oussama Chahid en worden begeleid door Oesh mentor Jimi Ziermans. Hij heeft ook de Oesh opleiding gevolgd bij Tijd voor Vechtsport.

Het Oesh team van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN is momenteel bezig met het organiseren van een Club-Battle. houdt hierover de berichtgeving in de gaten!