Search

Bezoek uit Schotland


Master Mark Hutton van de TKD Tigers organisatie bezocht Taekwon-Do IN NAE DO KWAN, locatie Maarssen


Master Mark Hutton (Glasgow, Schotland), een van de directeuren van TKD Tigers, was voor een kort bezoek aan ons in Nederland. Er moest het een en ander besproken worden in verband met een aantal veranderingen die er zullen komen tav ons distributeurschap TKD Tigers in Nederland. Face to face contact kan dan tegen geen telefoon of skype meeting op.

Naast het vergaderen maakten we natuurlijk even tijd om langs te gaan bij de Tigerles van Boosabum Randy en assistent Steven in Maarssen. Boosabum Randy maakte bij Master Mark al direct indruk door zijn expressieve manier van lesgeven en het thema verkeer, hoe over te steken naast natuurlijk de verschillende Taekwon-Do technieken en spelletjes.

Na een gezellig chinees etentje en natuurlijk even onze stad Utrecht gezien te hebben vertrok Master Hutton weer naar zijn eigen “regenachtig” maar mooi Scotland.