Search

TKD Tigerdag 2010


De allereerste TKD Tigers Dag vanTaekwon-Do IN NAE DO KWAN was een groot succes (24 april 2010)

Voor de TKD Tigers van onze club hebben wij een zg. Tigers Dag georganiseerd en met groot succes, wel

Iedereen wilde natuurlijk als een Tijger geschminkt worden en dus hadden de dames Francis en Anne het heel druk want iedere 10 minuten moesten er zeker wel acht kinderen geschminkt worden. Met de hulp van alle TKD Tigers instructeurs , Samira, Soukaina en Peter verliep de dag vlekkeloos. Zelfs Timmie was weer van de partij.

De kinderen werden in 6 verschillende groepen verdeeld waarbij elke keer gerouleerd werd zodat de spanning er in bleef. Er werden bekende en nieuwe spelletjes gespeeld zoals tikkertje, het surfspel, dinosauruscircuit, het spel met de eieren, junglespel, en samenwerken met ballonnen.

De reacties na afloop waren heel positief en complimenten van de ouders voor de organisatie. Ze stonden verbaasd dat wij zoveel kinderen tegelijkertijd konden amuseren en ook nog van zo