Search

Sportexperience

Taekwon-Do IN NAE DO KWAN bij Sportexperience Griftpark 18 april 2010.
In samenwerking met de gemeente Utrecht en Cumulus was Taekwon-Do IN NAE DO KWAN aanwezig bij de sportexperience in het Griftpark. Het is de bedoeling om de jeugd kennis te laten maken met verschillende sporten om ze zodoende meer te laten bewegen. De opening gebeurde door de wethouder (nog even demissionair).
Er was veel werk verricht en het weer zat ook ontzettend mee, onder een stralende zon waren er diverse optredens naast de diverse sportactiviteiten. Er was veel te doen; badminton, schaken, worstelen, kick-boxing, kendo, duiken, skaten, voetbal en natuurlijk Taekwon-Do olv onze gemotiveerde Boosabum Jimi en een aantal van zijn leerlingen.
In het begin verliep de dag wat rommelig maar er waren genoeg kinderen die mee wilden doen m.a.w. een succes.