Search

TKD Tigers Overvecht

Maandag 22 maart was er een gezamenlijke afsluiting van het project Talent ontwikkeling TKD Tigers Periode 2. Wij zijn gevraagd om in de klassen 1-2 enkele lessen TKD Tigers te verzorgen om zodoende de kinderen meer te laten bewegen en kennis te laten maken met het sportaanbod.
Ter afsluiting deden wij dat in onze eigen zaal op de Teun de Jagerdreef. Het is altijd spannend hoeveel kinderen, ouders en leraren er komen. De TKD Tigers instructeurs, Boosabum Liesbeth, Jamil, Jimi en Ard waren er wel klaar voor. In een mooi versierde zaal stroomde het heel snel vol. Boosabum Liesbeth behandelde de thema’s, vreemden en het samenwerken afgewisseld met motorieke oefeningen als het surf spel, tikkertje en natuurlijk Taekwon-Do oefeningen

Het was erg geslaagd ook omdat er al direct inschrijvingen waren zodat wij ook op de maandag kunnen starten met een nieuwe groep TKD Tigers.