Search

Sahyun James geopereerd

Sahyun James heeft afgelopen week (21 dec) zijn tweede nieuwe heup gekregen. In 2007 was hij al eerder aan zijn rechter heup geopereerd, maar vanwege een aangeboren afwijking moest ook zijn linkerheup nog onder het mes.


Dankzij de goede zorgen van Boosabum Liesbeth en het feit dat ze zelf fysiotherapeut is met een eigen praktijk (www.fysiofit-utrecht.nl), mocht hij al na 3 nachten naar huis om te rustig te revalideren en niet zoals de vorige keer, toen hij veel te snel wilde, een terugslag kreeg te verwerken.

Hieronder nog een link naar de ITF Website. Sahyun James is gevraagd om enige opmerkingen te plaatsen nav van de afgelopen WK, aangezien hij heel ervaring heeft eerst als matscheidsrechter en nu als Jury President op vele EK en WK’s

http://www.tkd-itf.org/pub_web/ver_eng/KidKicks_6.html#netherlands