Search

Promat Gala

Taekwon-Do IN NAE DO KWAN overtuigend bij Promat toernooi in Heeze.

 

Afgelopen zondag 13 december vond er weer een Promat Toernooi plaats, en dit keer in de plaats Heeze. Het toernooi was georganiseerd door Master Willy van de Mortel, Sabum Harry van Schaik, Henny van Zon en onze eigen Master James Tjin-A-Ton.
Naast de gewone wedstrijden, vonden er ook Grand Champion wedstrijden plaats. Bij deze wedstrijden komen alleen de beste vechters van afgelopen jaar te staan en zullen strijden om de prachtige titel “Grand Champion”.
Taekwon-Do IN NAE DO KWAN was natuurlijk ook aanwezig met geselecteerde vechters en ze hebben het met zijn allen zeer goed gedaan. Hier volgt een klein verslag:
Donia Weldam: 
Zij heeft een mooie tweede plaats behaald bij het sparren, ze kan veel beter als ze nog meer gaat luisteren naar de aanwijzingen van de coach.
Laura Pechler en Ikram AitBenali:
Laura vocht erg goed. Met mooie punten won ze de partij en stond ze in de finale. Voor Ikram gold hetzelfde. Eigenlijk hoorde zij niet meer bij deze groep en was ze ook nog eens ziek, maar wist wel overtuigend te winnen en mocht ook zij naar de finale waar ze tegen Laura moest. De finale was een mooie partij, waar mooie punten werden gescoord. Ikram maakte net wat meer duidelijke punten met haar lenige benen wat resulteerde in een 1e plaats voor haar en een 2e plaats voor Laura.
Thijs Mes:
Thijs haalde bij de tuls een 2e plaats, maar bij het sparren trof hij een wel erg sterke tegenstander. Deze jongen was zo lenig en snel met zijn benen dat Thijs de wedstrijd helaas verloor.
Ouiam Moussaoui:
Ouiam was deze dag niet te stoppen. Zij vocht haar wedstrijden zo enorm goed dat ze met enorme voorsprong  de wedstrijden won. En welverdiende 1e plaats voor haar.
Hierna mocht zij op als eerste voor de begeerde titel “Grand Champion”.
In deze partij liet ze zien dat ze oppermachtig was en met een enorme voorsprong door prachtige technieken won ze de partij en eiste ze de titel Grand Champion op.
Jamil Chami:
Ook Jamil was in een zeer goede vechtersbui. Wel een beetje verkouden, maar dat hield hem niet tegen om zijn tegenstander alle hoeken van het veld te laten zien. Zijn tegenstander is niet de eerste de beste en een zeer goede vechter ook lid van het Nedrelands Taem, maar hij had geen antwoord op Jamil zijn mooie technieken. Jamil verdiend een 1ste plaats.
Hierna mocht ook Jamil vechten voor de titel “Grand Champion”. In deze wedstrijd moest hij tegen dezelfde tegenstander en hij liet duidelijk zien dat het geen toeval was dat hij had gewonnen. Met prachtige technieken en zelfs een gesprongen YopChagi, wist hij de wedstrijd helemaal naar zich toe te trekken. Jamil werd ook “Grand Champion”.
Erwin Wezemer:
Tja….als laatste mocht Erwin op en wat bleek….de tegenstander was waarschijnlijk zo geintimideerd door Erwin dat hij naar huis gevlucht was. Dus zonder maar 1 zweetdruppeltje los te laten werd Erwin ook “Grand Champion”.

Al met al een mooie dag voor onze club en konden Boosabum Jordi, (zieke) Sabum Mohammed en ik met een goed gevoel naar huis terug.

Taekwon,

Boosabum Randy