Search

Examens jeugd/volwassenen

In de week van 16 november vonden de examens voor de jeugd en de volwassenen plaats.
Totaal 100 deelnemers een recordaantal…


Het examen bestaat naast de theorie uit praktijk, techniek, tuls , matsogi, hosin sul en bij de volwassenen breektesten (gyok pa). Natuurlijk is een examen een moment opname dus wordt er door de Sabums ook gekeken hoe men in de les overkomt, qua inzet, discipline, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en de Do.

Tijdens het examen worden er ook vragen gesteld om te controleren of de uitgevoerde techniek wel de juiste is. Ook moeten de hogere banders kunnen laten zien dat ze dmv hun aanwijzingen/correcties anderen hun technieken kunnen laten verbeteren.
Met dank aan alle examinatoren:
Sabum Mohamed, Boosabum Liesbeth en Sahyun James en ondersteuning van Jimi