Search

Selectietraining 14 november

Selectietraining ITF Nederland 14 november 2009 Utrecht

De selectietraining werd weer in onze eigen zaal in Utrecht gehouden. Van onze club doen aan de selectie mee: Boosabum Joride-Jamil-Claire en debutant Ikrame.


Iedereen wil zich natuurlijk selecteren voor de EK in (Skovde) Zweden 30 april 2010. De huidige selectie is nog nooit zo groot geweest in totaal 30.
De training begon met een kleine warming-up. Hierna werd de groep gesplitst in de 1ste danners bij elkaar en 2de danners en hoger bij elkaar. Een groep heeft springen gedaan en andere tuls. Springen werd gedaan bij Sabum Nanne. Tuls werd gedaan bij Sabum Robert, hierna hadden we even een pauze.

Na de pauze gingen kwamen we bij elkaar om even alles door te nemen. Na de bespreking begonnen we met het onderdeel sparren. Dit onderdeel deden we met de gehele groep samen. We gingen eerst gewoon op het kussen verschillende combinaties doen. Vervolgens gingen we partijen sparren.
Het was een leerzame training.

Taekwon.
Boosabum Ikrame